Behandelingen

Coagulatie met de T-AWAY

De T-AWAY biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van uw huidprobleem. Met de T-AWAY kunnen verschillende huidaandoeningen behandeld worden met minimaal effect op het weefsel. 

De T-AWAY is de succesvolle behandeling bij

  • Kleine (verwijde) adertjes in het gelaat (teleangiëctasiën)
  • Spider naevi
  • Bloedblaasjes (hemangioma senile)
  • Steelwratten (fibromen)
Teleangiëctasiën zijn blijvend verwijde haarvaatjes als gevolg van plaatselijk zwak bindweefsel en openbaart zich vooral in het gelaat en op borst/décolleté. Het kan voorkomen als vlek of als enkel adertje. Met een heel dun naaldje wordt enkele seconde stroom gegeven in het haarvaatje, waardoor het haarvaatje wordt dicht gebrand (gestold). Door de hitte impuls wordt het mogelijk gemaakt dat kleine vaatjes worden gesloten en verstevigd. Er kan zich een korstje vormen, maar binnen een aantal dagen zal de behandelde plek doorgaans genezen.

Spider Naevus is een soort spinnetje van bloedvaatjes, dat meestal voorkomt in het gelaat (wangen, onder de ogen of neus). Meestal is één behandeling al effectief genoeg om een spider naevus te verwijderen.

Rosacea is een vorm van teleangiëctasiën in combinatie met roodheid en puisten. Het is aanvankelijk een vluchtige roodheid, maar kan op den duur blijvend in het gelaat voorkomen als gevolg van verwijding van de oppervlakkige huidbloedvaatjes. Deze huidaandoening komt vaker voor bij vrouwen dan mannen en ontwikkelt zich meestal na het derstigste levensjaar. Zodra de ontsteking niet meer op de voorgrond staat, mag rosacea behandeld worden.

Hemangioma Senile komen normaal gesproken alleen op het bovenlichaam voor. De bloedblaasjes komen in verschillende grootte voor en kunnen rood of paars van kleur zijn.

Fibromen zijn huidkleurige of licht bruine oneffenheden van de huid welke normaal gesproken verschijnen in de hals en in het gebied rondom de oksels. Een fibroom kan plat of op een steeltje voorkomen. De fibroom wordt doorgesneden met een hete naald. Er kan een korstje ontstaan dat er na enkele dagen vanzelf afvalt.