mededeling

Goed nieuws

Vanaf 11 mei is de praktijk weer volledig open voor (paramedische) zorg.
Ik houd mij hierbij aan de richtlijn van de beroepsvereniging in samenspraak met het RIVM. Deze ‘nieuwe manier van werken’ is voor ons allemaal even wennen. Maar daardoor verkleinen we de kans op verspreiding van het coronavirus.

De digitale spreekkamer

Waar nodig kan er gekozen worden voor ‘zorg op afstand’ door middel van videoconsulting. Met behulp van beeldbellen wordt u begeleidt bij uw klachten.

Hoe gaat een videoconsult in zijn werk?

Via beeldverbinding kunnen we elkaar in een veilige omgeving zien en spreken, zonder bij elkaar in dezelfde ruimte te zitten. Beeldbellen kan plaatsvinden via een laptop, computer, smartphone of tablet . Per mail of sms ontvangt u een weblink met de afspraak en de toegangscode. Als u bent ingelogd komt u terecht in de virtuele wachtkamer, van daaruit wordt de beeldverbinding gestart en vindt het videoconsult plaats.

Maatregelen met betrekking tot de behandeling:

Om voor beide een veilige werkomgeving te creëren stel ik u enkele vragen (triage) met betrekking tot COVID-19 klachten.
Heeft u klachten zoals (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts neem dan telefonisch contact op om uw afspraak te annuleren. Kom NIET naar de praktijk toe. Ik kan u telefonisch of op afstand begeleiden met uw klacht.

Daarnaast vraag ik u om alleen te komen naar de praktijk, een mondkapje te dragen en zelf een handdoek mee te nemen.  Bij aanvang van de behandeling vraag ik u om uw handen te desinfecteren en zo min mogelijk aan te raken. Ten alle tijden draag ik een beschermend gezichtsmaker (faceshield), mondkapje, en handschoenen. Na iedere behandeling wordt de ruimte schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. 

Wat kan u doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te voorkomen? (Rijksoverheid)

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is altijd belangrijk om deze op te volgen.
  • WAS JE HANDEN REGELMATIG
  • HOEST EN NIES IN DE BINNENKANT VAN JE ELLEBOOG
  • GEBRUIK PAPIEREN ZAKDOEKJES
  • GEEN HANDEN SCHUDDEN

LATEN WE SAMEN VECHTEN TEGEN HET CORONAVIRUS, BLIJF ZOVEEL MOGELIJK THUIS, LET GOED OP JEZELF EN WAAR KAN ZORG VOOR JE MEDEMENS. SAMEN VERKLEINEN WE HET RISICO!