mededeling

Stienstra huid- en oedeemtherapie is beperkt open vanwege het Coronavirus

Het corinavirus, COVID-19 treft ons allemaal en op 16 maart heeft het kabinet hierin aanvullende maatregelingen genomen in de aanpak om het coronavirus te bestrijden. Op 31 maart is bekend gemaakt dat deze maatregelen worden verlengd tot ten minste 28 april. Dit betekent dat mijn praktijk tot die tijd beperkt open is, ik vraag hiervoor uw begrip.

Om u toch van dienst te kunnen zijn ben ik dagelijks van 08.30u tot 17.30u bereikbaar voor vragen en onduidelijkheden op telefoonnummer: 024-3448107 of per mail via info@patriciciastienstra.nl

De digitale spreekkamer

Stienstra huid- en oedeemtherapie maakt gebruik van ‘zorg op afstand’ door middel van videoconsulting. Met behulp van beeldbellen wordt u begeleidt bij uw klachten. Beeldbellen wordt ingezet bij cliënten die problemen ondervinden door lymfoedeem. Mocht tijdens het beeldbellen blijken dat het toch noodzakelijk is om u fysiek te zien, dan overleggen we hierover met uw huisarts.

Hoe gaat een videoconsult in zijn werk?

Via beeldverbinding kunnen we elkaar in een veilige omgeving zien en spreken, zonder bij elkaar in dezelfde ruimte te zitten. Beeldbellen kan plaatsvinden via een laptop, computer, smartphone of tablet . Per mail of sms ontvangt u een weblink met de afspraak en de toegangscode. Als u bent ingelogd komt u terecht in de virtuele wachtkamer, van daaruit wordt de beeldverbinding gestart en vindt het videoconsult plaats.

Doorverwijzing:

Als u een verwijzing heeft gekregen van uw behandelend arts is het mogelijk om de intake plaatst te laten vinden met behulp van beeldbellen, aan de hand daarvan wordt bekeken hoe ik u het beste kan behandelen. Het is mogelijk om hiervoor telefonisch of per mail een afspraak te maken. 

Wat te doen bij acute huidklachten of toenemende huidklachten?

Neem bij acute huidklachten of als uw huidklachten toenemen, direct telefonisch contact op met mij of uw huisarts. 

Wat te doen als u een afspraak heeft staan?

Indien u een afspraak heeft staan neem ik telefonisch of via de mail contact met u op om uw afspraak om te zetten in een videoconsult of om uw afspraak te annuleren.

Zodra er zicht is op het plannen van een nieuwe afspraak wordt u persoonlijk door mij benaderd. Uiteraard mag u ook zelf contact opnemen via telefoonnummer: 024-3448107 of per mail: info@patriciastienstra.nl 

Maatregelen met betrekking tot de behandeling:

Mocht tijdens het videoconsult naar voren zijn gekomen dat het toch noodzakelijk is om u fysiek te zien, dan tref ik maatregelen op advies van het RIVM en onze beroepsvereniging, dit houdt in; u neemt zelf een handdoek mee naar de praktijk, ten alle tijden draag ik een mondkapje, handschoenen en een bril. Na iedere behandeling wordt de ruimte gedesinfecteerd en geventileerd. Ik vraag u ook om voorzichtig te zijn, dus kom alleen naar binnen en raak zomin mogelijk aan in de wachtruimte en de praktijk. 

Heeft u klachten zoals (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts neem dan telefonisch contact op om uw afspraak te annuleren. Kom NIET naar de praktijk toe. Ik kan u telefonisch of op afstand begeleiden met uw klacht.

Wat kan u doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te voorkomen? (Rijksoverheid)

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is altijd belangrijk om deze op te volgen.
  • WAS JE HANDEN REGELMATIG
  • HOEST EN NIES IN DE BINNENKANT VAN JE ELLEBOOG
  • GEBRUIK PAPIEREN ZAKDOEKJES
  • GEEN HANDEN SCHUDDEN

LATEN WE SAMEN VECHTEN TEGEN HET CORONAVIRUS, BLIJF ZOVEEL MOGELIJK THUIS, LET GOED OP JEZELF EN WAAR KAN ZORG VOOR JE MEDEMENS. SAMEN VERKLEINEN WE HET RISICO!